fbpx

A

Актіджім®

Позаклітинне речовина малої молекулярної маси з пептидним і гликозидная речовинами, що імітує ефект аеробних фізичних вправ з метою підвищення тонусу організму. Підвищує вивільнення адипонектину з жирової тканини, підсилюючи активність мітохондрій в м'язових клітинах. Індукує розвиток повільних волокон (тип I) і пригнічує гени, що беруть участь в накопиченні жирів. Покращує контури тіла; для посилення ефекту рекомендується доповнювати прийом фізичними вправами.

Активні цераміди

Маслянисті елементи, які відтворюють цементуюче речовина, яке знаходиться серед корнеоцитів і виконує будівельну функцію. Утримують вологу в шкірі, регулюють зволоження, змазування і підсилюють зчеплення клітин. Ідеально підходять для догляду за сухою і збезводненої шкірою.

Алое вера

Протизапальну, загоює і регенеруючу дію на шкірні тканини. Пом'якшувальні, бактерицидні, протигрибкові властивості, участь в боротьбі проти вільних радикалів.

Альфа-бісаболол

У косметиці цей інгредієнт має заспокійливі, протизапальні та антимікробні властивості завдяки вмісту в ньому флавоноїдів і азуленом. Доведена ефективність для заспокоєння роздратованих, чутливих і реакційно-здатних типів шкіри. Заспокоює шкіру і відновлює її комфорт.

Арбутин

Високостійкий гидрохинона глюкозид. Чи не дратівливий агент, що володіє меншою вибілюючої силою, ніж перший.

Аргірелін®

Активний інгредієнт розслабляючу дію, що перешкоджає вивільненню ацетилхоліну, нейромедіатора, відповідального за скорочення м'язів. За рахунок цього він сприяє розгладженню мімічних зморшок.

Арніка

Багаторічна ароматична рослина родини айстрових, що володіє протизапальними, тонізуючими і сосудозащітнимі властивостями. Ці властивості обумовлені головним чином тим, що в його склад входять Культивують лактони і флавоноїди, що містяться в суцвіттях.

Аскорбінова кислота

Інгібітор тирозинази, має протизапальну дію, нейтралізує вільні радикали. Це один з активних інгредієнтів, що забезпечують пожвавлення кольору шкіри, важливий антиоксидант. Розгладжує зморшки, активізуючи регенерацію шкіри і сприяє виробленню колагену.

Б

Біоактивні поліпептиди (цитокіни)

З функціонально цінними компонентами молока в якості носія і стабілізаторів. Потужні регенерирующие активні інгредієнти, призначені для омолодження зрілої шкіри і розгладження зморшок. Запобігає індукцію навколишнього середовища, швидке старіння шкіри (біологічне та екологічне).

В

Вітамін C

Інгібітор тирозинази, має протизапальну дію, нейтралізує вільні радикали. Це один з активних інгредієнтів, що забезпечують пожвавлення кольору шкіри, важливий антиоксидант. Розгладжує зморшки, активізуючи регенерацію шкіри і сприяє виробленню колагену.

Вітамін Е

Завдяки своєму антирадикальну, допомагає боротися зі старінням. Захищає від окисного пошкодження тканин шкіри і від ультрафіолетового випромінювання.

Г

Гінкго

Насичує шкіру киснем і сприяє належній мікроциркуляції. Сприяє більш глибокому проникненню поживних речовин.

Гліцерин / Гліцерол

Гліцерин діє як зволожуючий фактор. Це безбарвна, непахучая і в'язка рідина. Його головна особливість полягає в тому, що він є зволожуючим засобом, тому в основному використовується для догляду за шкірою, так як допомагає зберегти її властивості в ідеальному балансі і необхідну зволоженість, що забезпечує молодість і здоров'я шкіри.

Гарпагофітум

Належить до сімейства Кунжутні. Застосування екстракту гарпагопітума в косметиці обумовлено наявністю фенілетаноідних глікозидів і ірідоіди, що наділяють екстракт протинабрякову і в'язким дією. Завдяки протинабрякову дію, екстракт можна використовувати для лікування синців, втомлених ніг і для ніжних типів шкіри. Традиційно, з-за цілющих властивостей, він також використовувався зовнішньо.

Гліколева кислота

Це альфа-гідроксикислота, яка працює над усуненням розриву з'єднань корнеоцитів, зменшуючи товщину рогового шару. Надає відлущувальному дію, покращуючи всмоктування інших активних інгредієнтів і, в той же час, збільшує товщину мальпигиева шару за рахунок стимуляції вироблення колагену і глікозаміногліканів і, отже, зменшує поверхневі зморшки. Колаген в дермальних шарах значно збільшується, що, в свою чергу, призводить до розгладженню глибоких і мімічних зморшок.

Гіалуронова кислота

Гіалуронова кислота - це природна речовина, що міститься в матриксі сполучної тканини більшості хребетних тварин. І саме в шкірі ми знаходимо найвищу концентрацію гіалуронової кислоти. Його функції полягають в транспортуванні необхідних поживних речовин через кровотік в клітини, утриманні води (вона може утримувати у воді вага, до тисячі разів перевищує власний) і змащення, а також в захисті епітеліальної тканини від зовнішніх факторів. Биосинтетической походження, не є продуктом тваринного походження.

Гамамеліс

В'яжучий, протинабрякову, антибактеріальну, заспокійливу, судинозвужувальну і кровоспинну дію. При зовнішньому застосування використовується для приготування в'яжучих сумішей для лікування запалень і подразнень, як протинабряковий засіб для шкіри, а також використовується при незначних травмах через його кровоспинний дії. Звужує пори шкіри.

Д

ДМАЕ

Надає зміцнювальний і підтягує, робить шкіру більш еластичною. Стимулює стягування кератиноцитів, забезпечуючи миттєвий ліфтинг-ефект і підвищуючи еластичність шкіри.

К

Кінський каштан

Володіє загоюють і антисептичними властивостями, стимулює мікроциркуляцію і надає зміцнюючу дію.

Кігель африканська

Кігель африканська - священне дерево родом з Сенегалу, Танзанії, Мозамбіку і вологих районів Кенії. Містить флавоноїди і стероїдні сапоніни в високих дозах, які демонструють відмінні моделюють і зміцнювальні властивості, і сприяють підтягування в'ялої шкіри і шкіри грудей. Флавоноїди і стероїдні сапоніни виробляють дію, схожу з гормональним. Ендокринні фактори беруть участь у процесах старіння шкіри як антиоксидант і нейтралізують вільні радикали, а також стають важливим інгредієнтом в боротьбі проти старіння шкіри.

Койевая кислота

Інгібітор перетворення тирозину в L-дигідроксифенілаланін шляхом хелатування міді і заліза. Перешкоджає утворенню меланіну і розвитку вільних радикалів.

Календула

Пом'якшувальні, протизапальні, загоюють і відновлюють властивості на пошкоджених та сенсибілізованих типах шкіри. Забезпечує рівний тон і гладкість.

Коензим Q-10

Має антиоксидантну дію, яке працює безпосередньо проти пероксіленія ліпідів або побічно, переробляючи інші антиоксиданти, такі як вітамін С або Е.

Л

Лактокін

Різновид цитокінів, що виділяються з молока.

Ланолін

Незамінний зволожуючий засіб, легко проникає в шкіру і допомагає зволожувати її природним шляхом. Пом'якшує шкіру і зберігає зволоженість тіла. Як водовідштовхувальне засіб зберігає свої властивості, при цьому легко всмоктуючись шкірою. Класифікується як безпечний у використанні і не подразнює шкіру і очі.

Лакрица

Потужний природний інгібітор тирозинази. Її властивості посилюються в поєднанні з іншими інгредієнтами. Володіє омолоджують властивостями.

М

Матриксил 3000®

Заповнювач зморшок. Містить миметические пептиди. 1. Регенерує шкірний матрикс: * Стимулює синтез колагену I і III типів. * Відновлює існуючий і синтезує новий колаген. * Збільшує щільність і товщину еластинових волокон. 2. Відновлює шкірно-епідермальний перехід: * Стимулює синтез фібронектину. * Стимулює синтез глікозаміногліканів.

Мімоза

Освіжаюче, захисне, розгладжує і протизапальну дію.

Масло мускусної троянди

Це масло містить велику кількість лінолевої і ліноленової жирних кислот. Володіючи регенерує активністю, розгладжує шрами, зморшки, залишає шкіру вологою і еластичною і є вихідним продуктом для ретинолу.

Олія зародків пшениці

Це та частина зерна, яка містить більше поживних речовин. Багата на вітамін Е, вітаміни групи В, ефірними маслами і мінералами. Має велику регенерує здатність і регулює і захищає шкіру, забезпечує пожвавлення кольору шкіри, надає їй м'якість і тонус.

Н

Натуральний зволожуючий засіб

Це природний захист шкіри від зневоднення, також відіграє важливу роль у фізичних властивостях зовнішнього шару шкіри, рогового шару. Правильне зволоження цього шару має важливе значення і пов'язане із забезпеченням м'якої текстури шкіри. Зволожуючий фактор в косметичних продуктах забезпечує зволоження для всіх типів і особливо для сухої шкіри, також може використовуватися в регіонах з низькою відносною вологістю.

Нікотинамід

Легке депигментирующее дію, взаємно підсилює дію інших активних інгредієнтів. Регулятор роботи сальних залоз.

Ноктуршейп®

Антицелюлітний активний інгредієнт, що сприяє схудненню, який використовує переваги циркадних ритмів і модулює циркадний білок Ноктурнін, який бере участь в адіпогенезе і накопиченні ліпідів для зменшення жирових відкладень і розгладження шкіри, особливо в нічний час. Зменшує накопичення ліпідів і стимулює ліполіз. Індукує синтез колагену I типу для підвищення пружності. Окреслює контур тіла, розгладжуючи апельсинову кірку на шкірі, забезпечує загальне поліпшення зовнішнього вигляду шкіри з целюлітом.

О

Овес

Ліпіди, білки і вуглеводи є основними компонентами зернівки вівса. Містить мінерали і вітаміни. Екстракт вівса надає два основних дії: а) пом'якшує шкіру: завдяки вмісту в ній білків і вуглеводів. Вівсяні p-глюкан добре утворюють плівку на шкірі, зволожують і змащують її; б) анти-оксидант: Дослідження на живих організмах довели його значне антиоксидантну дію, тому рекомендується для захисту шкіри і волосся від окислювачів.

Органічний діоксид кремнію

Органічний діоксид кремнію - це полісахарид, отриманий з водоростей, який дозволяє шкірі виробляти необхідну кількість активного інгредієнта в міру необхідності. Бореться з вільними радикалами і відновлює підтримують тканини. Його найпомітніші властивості: * Сприяє відновленню і регенерації шкіри. Відмінні зміцнювальні властивості. • Лікувальні властивості. Відновлює тонус і опірність пошкодженої шкіри. Випробувано на пацієнтах після пластичних операцій. * Омолоджуючий ефект: збільшує час реплікації фібробластів, покращує їх якість і стимулює оновлення клітин.

Оксид вітаміну К

Оксид вітаміну К, ліпофільний і гідрофобний, також відомий як протівогеморрагіческій вітамін, тому що без нього кров не згорталася б належним чином. Існує багато досліджень цього вітаміну, і всі вони приходять до висновку, що при місцевому застосуванні він допомагає боротися проти почервоніння, телеангіектазії, розацеа, синців або симптомів, пов'язаних з системою кровообігу.

П

Пантенол

Походить з вітаміну В5. Пом'якшувач шкіри.

Р

Ретинол

Одна з форм вітаміну А, використовується в омолоджуючих процедурах, так як є коензимом, стимулюючим належне функціонування шкіри і допомагає підтримувати природний рівень зволоження і еластичності шкіри. Завдяки цьому запобігає появі глибоких і мімічних зморшок: * Запобігає утворенню вільних радикалів, відповідальних за старіння шкіри. * Володіє антиоксидантними властивостями, які сприяють підтримці природної краси і сяйва шкіри. *

Рамнософт®

Полісахарид, отриманий в результаті бактеріальної ферментації, який особливо багатий рамнозою і галактозою, що представляють собою типи цукрів, які виконують особливу функцію в клітинної комунікації і взаємодії, дозволяючи їм обмежувати повідомлення клітин в клітинах шкіри після агресивного впливу і після цього мінімізувати виникаючі згодом запальні реакції. Рамнософт® також стимулює вивільнення B-ендорфінів. Діє як пом'якшувальну засіб при запаленні і забезпечує захист і хороше самопочуття.

Родистерол®

Група з трьох морських водоростей з найбільшою ліполітичною потужністю. Стимулює дренаж і зменшує перетворення преадіпоціти в адипоцити. Досягнутий ефект полягає в моделюванні контуру тіла і запобігання утворення целюліту.

Рожева вода

Її отримують шляхом перегонки пелюсток в поєднанні з дистильованою водою.

Рускус

Важливе протизапальну і антицелюлітний засіб з дренажним ефектом, також сприяє мікроциркуляції.

С

Саліцилова кислота

Активний кератолітікі. Викликає відшарування епідермальних шарів шкіри і зменшує її товщину. Використовується для лікування акне, вугрів, твердих плям, фолікулярного кератозу і бородавок. Найчастіше використовується для запобігання вугрів і акне, так як забезпечує хімічне відлущування на поверхні шкіри і може проникати в пори з метою її очищення (розчиняється в воді). Володіє антибактеріальними і протизапальними властивостями. Саліцилова кислота також може поліпшувати вироблення колагену, згладжувати або прати поверхневі зморшки, зменшувати кількість плям на шкірі і боротися з почервоніннями на обличчі.

Скульптозан®

SkinClinic - це перша лабораторія в Іспанії, яка включила Скульптозан в число своїх продуктів. Це активний інгредієнт, який, крім контролю поширення жирової тканини, також працює на волокнах, підтримуючи тонус шкіри миостимуляцией і сприяючи зміцненню.

Соєві ліпосомальні ізофлавони

Багаті флавоноїдами вони розглядаються як фітоестрогени, які надають м'яке естрогенну дію, тому частково замінюють їх. У косметиці використовуються нами для догляду за зрілими типами шкіри.

Стабілізований вітамін С

Інгібітор тирозинази, протизапальну дію, нейтралізатор вільних радикалів. Це один з активних інгредієнтів, що забезпечують пожвавлення кольору шкіри, потужний антиоксидант. Розгладжує зморшки, активізуючи регенерацію шкіри і сприяє виробленню колагену. Стабілізований вітамін С, має більш тривалий ефект за рахунок відомості окислення до мінімуму.

Ф

Фукус

Екстракт морських водоростей з потужним липолитическим ефектом для моделювання контурів тіла.

Фітинова кислота

Використовується для відбілювання чутливої ​​шкіри. Це варіант для проведення профілактичних процедур в літню пору. Він також є хелатуючим агентом заліза, антиоксидантом і захищає від вільних радикалів.

Фітопротеогліканос ®

Покращують метаболізм клітин шкіри (в зовнішньому шарі) і допомагає відновити шкіру. Шкіра виглядає більш здоровою. Відновлює свій тонус, зволоженість, пружність і яскравість. Захищає і відновлює після фотостаріння: пошкоджень шкіри, викликаних впливом сонячних променів і факторів навколишнього середовища.

Х

Хромабрайт®

Провідна молекула, що володіє яскраво вираженим освітлюючим ефектом. У той же час він запобігає фотостаріння і служить для відбілювання шкіри без побічних ефектів, таких як подразнення або шкірні реакції будь-якого роду.

Ц

Центелла азіатська

Стимулює мікроциркуляцію крові, регулює синтез колагену і захищає еластин від ферментів, що сприяють його руйнуванню. Бореться з в'ялістю шкіри і розтяжками.
Всі результати пошуку

У кошику немає товарів.